Uudised
Ainult tellijale

Kümme tuhat kuupmeetrit betooni valatakse Maakri kõrghooneks

Foto: Andras Kralla

Tallinna selle kümnendi esimene kõrghoone on Merko Ehituse rajatava Maakri Kvartali kinnisvaraprojekti krooniks. Kõrghoone monoliitne betoonkeha kerkib plaanipäraselt ning kui kõva tuul ootamatult segama ei hakka, peetakse jaanipäeval hoone sarikapidu.

Kuigi Maakri kvartalis alustati ehitustöid juba ligi kolme aasta eest, jõudis projekti käigus ehitajat vahetanud pealinna uusim büroolinnak nurgakiviürituseni alles 2016. aasta mais. Hoone saavutab täiskõrguse käesoleva aasta jaanipäevaks ning 2018. aasta kevadel saavad kasutajad valminud pindadele sisse kolida. Tallinna siluetis seni domineerinud kaksiktornide asemel moodustab Maakri Kvartali kõrghoone koos Swissoteli ja Tornimäe ärihoonega seepeale kolmiktornide harmoonilise ansambli. 

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • Ligipääsu ajakirja PDFidele
 • Ajakirja paberväljaande
 • Jaga lugu:
  EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

  Ehitusuudised.ee toetajad:

  Eva Kiisler
  Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
  Sandra Malvik
  Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
  Helen Paapsi
  Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785