Reiniku kool saab kaasaegse staadionihoone

Mart Reiniku Kooli käsutuses olev staadion Tartus saab augustiks kaasaegse riietus- ja pesuruumidega staadionihoone. Hoone ehitaja, Embach Ehitus, alustab töid juba märtsis.

Tartu linna omandusse kuuluvat staadioni aadressil Riia 25 kasutab nii Reiniku kool kehalise kasvatuse tundideks kui ka erinevad spordiklubid oma treeningute läbiviimiseks. Staadionil täna abihoone puudub. 

Tartu Linnavalitsuse sporditeenistuse juhataja Veljo Lambi sõnul on rajatav hoone linnale väga vajalik. "Reiniku kooli juures asuv staadion on väga aktiivses kasutuses, seda kasutavad lisaks koolile ka paljud spordiklubid. Sellise abihoone ehitus on niivõrd hädavajalik, et see staadion saaks normaalselt toimida ja spordisõpru teenindada," ütles Lamp. 

Objekti ehitaja, Embach Ehituse juht Andres Salusaar ütles, et planeeritud on kaasaegne, 300m2 suurune staadionihoone, kuhu tuleb nii staadioni kontor kui ka riietus- ja pesemisruumid naistele ja meestele.

Embach Ehitus on Lõuna - Eesti juurtega ehitusettevõte, mis pakub projektijuhtimise täisteenust alates projekteerimisest ja taotlushinna koostamisest kuni valminud ehitise üleandmiseni.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed