Autorid: Ehitusuudised , ehitusuudised.ee • 21. veebruar 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Reiniku kool saab kaasaegse staadionihoone

Foto: Embach Ehitus
Mart Reiniku Kooli käsutuses olev staadion Tartus saab augustiks kaasaegse riietus- ja pesuruumidega staadionihoone. Hoone ehitaja, Embach Ehitus, alustab töid juba märtsis.

Tartu linna omandusse kuuluvat staadioni aadressil Riia 25 kasutab nii Reiniku kool kehalise kasvatuse tundideks kui ka erinevad spordiklubid oma treeningute läbiviimiseks. Staadionil täna abihoone puudub. 

Tartu Linnavalitsuse sporditeenistuse juhataja Veljo Lambi sõnul on rajatav hoone linnale väga vajalik. "Reiniku kooli juures asuv staadion on väga aktiivses kasutuses, seda kasutavad lisaks koolile ka paljud spordiklubid. Sellise abihoone ehitus on niivõrd hädavajalik, et see staadion saaks normaalselt toimida ja spordisõpru teenindada," ütles Lamp. 

Objekti ehitaja, Embach Ehituse juht Andres Salusaar ütles, et planeeritud on kaasaegne, 300m2 suurune staadionihoone, kuhu tuleb nii staadioni kontor kui ka riietus- ja pesemisruumid naistele ja meestele.

Embach Ehitus on Lõuna - Eesti juurtega ehitusettevõte, mis pakub projektijuhtimise täisteenust alates projekteerimisest ja taotlushinna koostamisest kuni valminud ehitise üleandmiseni.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785