Autorid: Ehitusuudised , ehitusuudised.ee • 30. jaanuar 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Arle Mölder: kliendisoovid panevad ehitusgraafiku proovile

Foto: Novira Capital
Novira Capitali juhi Arle Mölderi sõnul on kinnisvaraarendaja suurimaks väljakutseks büroopindade renoveerimisel tasakaalu leidmine lõppklientide soovitud muudatustööde, nende tööde hinna ja ehitusplatsil teostatavuse vahel.

21.02. 2017 Tallinnas Kultuurikatlas

Jagame järgimist väärt kogemusi ja nõuandeid, pakume vastuseid põletavamatele küsimustele ja suurt pilti kinnisvaraturul toimuvast. 

Vaata kava ja registreeru SIIT.

Mölder on seotud kinnisvaraturuga aastast 1992 ja olnud tegev kolme plaza turuletoomises, milleks on Kawe Plaza, Metro Plaza ja Novira Plaza. Praegu on ta Novira Capitali tegevpartner. Novira Capitali põhitegevuseks on kinnisvara arendamine ja finantseerimine.

Praegu on Novira Capitali üks põnevamaid projekte koos Unique Hotelsiga Tallinnas Endla tänaval rekonstrueeritav 8000-ruutmeetrine ärihoone Centennial.

1960ndatel Eesti Riiklikule Statistikaametile rajatud hoone koosneb kahest eraldi osast. Seitsmekorruselises osas valmis täielikult renoveeritud ärimaja büroo- ja teeninduspindadega 2016 aasta suvel, madalamasse neljakorruselisse osasse valmib Unique Hotels Grupi eestvedamisel neljatärni hotell koos konverentsiruumide ja restoraniga 2017. aasta suveks. Hoone rekonstrueeritakse juhtiva arhitektuuribüroo Allianss Arhitektid projekti põhjal, ehitustööd teostab Fund Ehitus.

Algselt olid büroopindadeks planeeritud ka neljakorruseline osa ja hoone kandis nime Numeral. Renoveerimisprojekt pälvis isegi rahvusvaheliselt kinnisvaraföderatsioonilt FIABC kõrgetasemelise kinnisvara auhinna – Baltic Prix d’Excellence 2015, kategoorias “jätkusuutlik ehitis”.

Milliste äriliste otsuste põhjal sai Numeralist Centennial, kuidas tihedal büroopindade turul konkurentidest eristuda ja oma majja üürnikke meelitada. räägib Arle Mölder 21. veebruaril toimuval Äripäeva kinnisvarakonverentsil. 

Vaata Kinnisvarakonverentsi kava ja registreeru siin.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785