Autor: Eva Kiisler • 5. detsember 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Fotod! Eesti Ehituskonverents tõi kokku sektori koorekihi

Foto: Raul Mee
Ehitusuudised.ee korraldatud Eesti Ehituskonverents 2016 -- ehitussektor muutuste tuules tõi kokku sektori osalisi nii ehitusettevõtjate, ehitusmaterjalide tootjate, ehituse erialaliitude, finants- ja haridusasutuste kui ka mitmete oluliste riigiametite esindajate seast.

14. korda toimunud ehitussektori suursündmus peeti 6. detsembril SpaceX sündmustekeskuses Ülemiste City's. 

Loe ka konverentsi kajastusi:

Urve Palo: ehitusvaldkond vajab asekantsleri ametikohta

Uus riigihangete seadus loob võimaluse ka lepingupoolte vahetuseks

EstateGuru: aitame kaasa projektide turundamisele

Rail Balticu vedaja: oleme juba aasta Lätist maas

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785