Heinrich Laulu nimelised stipendiumid jagatud

Ivar Annus on TTÜ ehitusteaduskonna vanemteadur, hüdro- ja aeromehaanika õppetooli hoidja ning hüdromehaanika teadus- ja katselabori juhataja.
Ivar Annus on TTÜ ehitusteaduskonna vanemteadur, hüdro- ja aeromehaanika...

Nordecon annab koostöös TTÜ Arengufondiga täna üle iga-aastased stipendiumid: Heinrich Laulu nimelised doktoriõppe ja inseneriõppe stipendiumid. Esimese sai vanemteadur Ivar Annus ning inseneriõppe stipendiumi viienda kursuse tudeng Merli Aron.

„Ehituses on täna märksõnadeks moodsad ja nutikad lahendused, kuid samas on suur probleem kvalifitseeritud ja innustunud tööjõud – Nordeconil on TTÜ-ga olnud pikka aega väga hea koostöö ja meile on see oluline, et saame omalt poolt noorte tegemistele natuke hoogu juurde anda,“ ütles ASi Nordecon juhatuse esimees Jaano Vink.

Ivar Annus on TTÜ ehitusteaduskonna vanemteadur, hüdro- ja aeromehaanika õppetooli hoidja ning hüdromehaanika teadus- ja katselabori juhataja. Tema teadus- ja õppetegevus on seotud vedeliku voolamise dünaamikaga tehnilistes ja looduslikes süsteemides ning pumpade ja veevõrkude energiaefektiivsusega. Ivar Annus on mitmete kõrgetasemeliste teaduspublikatsioonide autor, hinnatud kolleeg ja õppejõud.

Merli Aron on Tallinna Tehnikaülikooli tööstus- ja tsiviilehituse viienda kursuse tudeng. Lisaks teoreetiliste teadmiste omandamisele ülikoolis on Merli mitmel aastal edukalt kasvatanud oma praktilisi oskusi toimival ehitusturul reaalses elus. Oma lõputöös keskendub Merli kvaliteedile ehituse projekteerimises ning meetoditele selle tagamiseks.

Professor Heinrich Laulu nimeline Nordeconi stipendium on  ette nähtud ehitusteaduserialadel doktorikraadi kaitsnud kuni 40-aastasele Tallinna Tehnikaülikooli õppejõule/teadlasele. Stipendiumi suurus on 6000 eurot ja see määratakse üheks aastaks. Stipendiumi määrab TTÜ Arengufondi nõukogu poolt kinnitatud 5-liikmeline komisjon.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed