Autorid: Ehitusuudised , ehitusuudised.ee • 2. detsember 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti Ehitusettevõtjate Liitu asub juhtima Kaupo Kolsar

Kaupo Kolsar tänavu suvel Coop-i uue logistikakeskuse avamisel.
Foto: Raul Mee
Novembris toimunud Eesti Ehitusettevõtjate Liidu juhatuse koosolekul taandas Merko Ehitus Eesti juhatuse esimehe kohalt lahkunud Tiit Roben end omal soovil ka liidu juhatusest. Liidu uueks juhatuse esimeheks valiti Astlanda Ehitus OÜ juhatuse esimees Kaupo Kolsar.

„Ehitusettevõtjate liidu eesmärk on jätkuvalt juhtiv roll ehitusettevõtjate huvide  kaitsmisel ja koostöö arendamisel erinevate ametkondade ning huvigruppidega. Olulist suunamuutust juhatuse esimehe vahetusega liidu tegevuses ei toimu, küll aga soovime veelgi aktiivsemalt mõjutada protsesse, mis on seotud ehitushariduse edendamisega ning ehitaja elukutse väärtustamisega,“ ütles vastne EEEl-i juhatuse esimees Kaupo Kolsar.

Ehitusettevõtjate liidu tegevjuht Indrek Peterson ütles ehitusuudistele, et Tiit Robeni tegevus liidu juhatuses on tema enda soovil peatutud kuni liidu kevadise üldkoguni, mil valitakse Robeni asemele uus juhatuse liige.

Eesti Ehitusettevõtjate Liit on ehitusettevõtjaid ühendav katusorganisatsioon, mis tegutseb eesmärgiga kooskõlastada ja koordineerida oma liikmete tegevust ehitustegevuse majanduspoliitilistes küsimustes ja suhetes töövõtjatega ning nende organisatsioonidega. EEEL-i kuulub hetkeseisuga 95 liiget.

Loe Merko Ehitus Eesti juhi Tiit Robeni ootamatust lahkumisest pikemalt SIIT.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785