Autorid: Ehitusuudised , ehitusuudised.ee • 2. september 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nordecon ehitab Linnukülla kaks uut kortermaja

Foto: Nordecon
Nordecon alustab septembri algul kahe 15 korteriga elamu ehitust Hane 2 ja 2a kinnistule. Kortermajad on 3korruselised, korda tehakse ka Hane tänava seni korrastamata teelõik. Hooned valmivad Nordecon kontserni omaarendusena.

„Nordecon püüab igas ehitussegmendis toimetada hästi ja kvaliteetselt. Kuigi Tallinnas käib kõva elamuehitus – meedia räägib juba ka buumist – siis me asjata riske ei võta. Olen kindel, et Nordeconi arendatavad Hane kõrvaltänava majad on heas kohas, oluliste lisaväärtustega ning muidugi tagab Nordecon kõrge ehituskvaliteedi,“ sõnas ASi Nordecon juhatuse esimees Jaano Vink.

 „Niinimetatud Linnuküla on Tallinnas Lillekülas üks hinnatumaid ja hubasemaid elamupiirkondi – kesklinnale lähedal, samas rahulike ja vaiksete tänavate ning väikeste majadega,“ sõnas ASi Nordecon elamuarenduse projektijuht Aare Ruubel. „Hane2 ja 2a majad tulevad kõrghaljastusega piirkonda, lähedal kauplustele, ühistranspordile, koolidele ja lasteaedadele.“

Hooned projekteerisid arhitektuuribüroo R-Konsult arhitektid Irina Raud ja Erkki Tammeleht. Kaks uut elumaja on moodsa arhitektuuriga kolme elamukorrusega, neis on kokku 30 kahe-, kolme- ja neljatoalist korterit. Kõigil korteritel on rõdu või terrass ning hooviala sisustavad hubane haljastus ning mängualad. Hoonete esimesel korrusel paiknevad autokohad, panipaigad ning tehnilised ruumid.

Ehitustööde raames uuendatakse ka Hane tänava seni korrastamata lõik, mille käigus rajatakse sinna uus kõnnitee ja tänavavalgustus.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785