Autorid: Ehitusuudised , ehitusuudised.ee • 14. juuni 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ehitusettevõtjate Liidu esimeheks sai Tiit Roben

Tiit Roben
Autor: Andras Kralla
Eesti Ehitusettevõtjate Liit valis 9. juunil toimunud koosolekul uueks esimeheks AS Merko Ehitus Eesti juhatuse esimehe Tiit Robeni. Roben näeb EEEL-il vajalikku rolli ehitusettevõtete ja ametkondade dialoogi juhtijana.

Eesti Ehitusettevõtjate Liidu 12. mail valitud uue juhatuse koosseis

Varasemate liikmetena jätkavad:

Raivo Rand, EF Rand & Tuulberg AS

Tiit Kuuli, Oma Ehitaja AS

Tiit Roben, Merko Ehitus Eesti AS

Arsi Kook, Restor AS

Ilmar Link, TPJ Inseneribüroo OÜ

Jaanus Mesak, Messiehitus AS

Villu Põldmäe, Clik AS

Aado Kivi Tartu, Ehitus AS

Sven Pertens, Lemmikäinen Eesti AS.

Uute liikmetena valiti juhatusse:

Kaupo Kolsar, Astlanda Ehitus OÜ

Erkki Suurorg, Nordecon AS

Tõnu Kull Maru, Ehitus AS.

„Kindlasti vajavad ehitusettevõtjad liitu, kes esindaks nende huve suhtluses erinevate ametite ja huvigruppidega. Usun, et hetkel on meie jaoks kõige aktuaalsemad teemad seotud riigihangete seaduse ja kutsetunnistustega, samuti tuleks leida mingi rohi, peatamaks interneti pakkide kaupa väljatrükkimine,“ ütles Tiit Roben. „Lisaks annab liit oma panuse ehitussektori maine parandamisse – et noored tuleksid ehitusvaldkonna erialasid õppima, et valdkond oleks atraktiivne ja arenguvõimalusi pakkuv tööandja ning et kogu valdkonna ettevõtteid ei sildistataks üksikute näidete põhjal.“

Varasemalt oli 12. mail toimunud üldkoosolekul kinnitatud liidu uued juhatuse- ja revisjonikomisjoni liikmed. Revisjonikomisjoni liikmena jätkab Villu Maamägi VMT Ehitus AS-ist ja Margus Keerutaja Sovek AS-ist. Uueks revisjonikomisjoni liikmeks valiti Kaido Somelar Ehitustrust AS-ist.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785