Ehitusettevõtjate Liidu esimeheks sai Tiit Roben

Tiit Roben
Tiit Roben

Eesti Ehitusettevõtjate Liit valis 9. juunil toimunud koosolekul uueks esimeheks AS Merko Ehitus Eesti juhatuse esimehe Tiit Robeni. Roben näeb EEEL-il vajalikku rolli ehitusettevõtete ja ametkondade dialoogi juhtijana.

„Kindlasti vajavad ehitusettevõtjad liitu, kes esindaks nende huve suhtluses erinevate ametite ja huvigruppidega. Usun, et hetkel on meie jaoks kõige aktuaalsemad teemad seotud riigihangete seaduse ja kutsetunnistustega, samuti tuleks leida mingi rohi, peatamaks interneti pakkide kaupa väljatrükkimine,“ ütles Tiit Roben. „Lisaks annab liit oma panuse ehitussektori maine parandamisse – et noored tuleksid ehitusvaldkonna erialasid õppima, et valdkond oleks atraktiivne ja arenguvõimalusi pakkuv tööandja ning et kogu valdkonna ettevõtteid ei sildistataks üksikute näidete põhjal.“

Varasemalt oli 12. mail toimunud üldkoosolekul kinnitatud liidu uued juhatuse- ja revisjonikomisjoni liikmed. Revisjonikomisjoni liikmena jätkab Villu Maamägi VMT Ehitus AS-ist ja Margus Keerutaja Sovek AS-ist. Uueks revisjonikomisjoni liikmeks valiti Kaido Somelar Ehitustrust AS-ist.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed