11 aprill 2016

EfTEN soovib emissiooniga kaasata sadakond investorit

Ulonu ärikeskus Vilniuses  Foto: EfTEN Capital

EfTEN teatas, et soovivad 15. aprillini kestva alternatiivse investeerimisfondi EfTEN Real Estate Fund III AS aktsiaemissiooni käigus kaasata sadakond investorit. Emissiooni maksimaalne maht on 11 miljonit eurot.

EfTEN Real Estate Fund III AS-i fondijuht Viljar Arakase sõnul sujub emissioon ootuspäraselt ja investorite huvi on olnud suur.

„Pooled kavandatud investorkohtumistest on tehtud ja selle tagasiside põhjal on meil alust arvata, et suudame kaasata kümneid uusi investoreid. Lisaks kapitali kaasamisele peame vajalikuks just aktsionäride ringi laiendamist," lisas Arakas.

Minimaalne investeerimismaht on 1000 aktsiat ühe investori kohta, hinnaga 11,0378 EUR/aktsia. 

EfTEN Real Estate Fund III AS on fond, mis teeb jaeinvestorile kättesaadavaks investeeringu suuremahulistesse ärikinnisvaraprojektidesse. Möödunud suvel toimunud esimese aktsiaemissiooni käigus investeerisid EfTEN Real Estate Fund III AS-i 160 aktsionäri kokku 13,8 miljonit eurot omakapitali.

Fondi esmaemissiooniga kaasatud kapital on investeeritud kahte esimesse objekti Leedus: Šiauliai linna südames asuv Saules Miestas kaubanduskeskus ning Vilniuses asuv Ulonu ärimaja.

Vastavalt Finantsinspektsiooni poolt kinnitatud fondi prospektile võib Fond III investeeringut finantseerida pangalaenuga kuni 65% ulatuses. Omakapitali osakaal on igas uues investeeringus 35% või rohkem. Iga-aastane omakapitali tootluseesmärk on 15% aastas. Ettevõtte teatel ei ole tegu garanteeritud fondiga.

EfTEN Real Estate Fund III AS investeerib ärikinnisvarasse ning piiratud arendusvõimalusega kinnistutesse (kaubandus, büroo, logistika ja hotellid) või nendega seotud väärtpaberitesse Eestis, Lätis ja Leedus. 

Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785