22 veebruar 2016

Betooniühing sai uue juhatuse esimehe

Foto: Peri AS

Eesti Betooniühingu juhatus valis ühingu uueks juhatuse esimeheks Tiit Roots’i, AS Peri projektijuhi. Senine esimees Kalle Suitslepp juhtis Betooniühingut kaks aastat, 2014-2016.

Tiit Roots

Sündinud 29.09.1966. aastal Kundas.Õppinud Kunda I Keskkoolis (1973-84), Tallinna Polütehnilises Instituudis (TTÜ) ehitust (1984-89), Tartu Ülikoolis ajalugu (2004-2009).Töötanud ehitusettevõtetes SRV Eesti Ehitus (1989-93), AS Kembari (1993-97), AS Merko Ehitus (1997-98), AS K&P Ehitus (1999-2010). Alates 2011. aastast töötab AS-is Peri projektijuhina. 

„Eesti Betooniühing on saanud aastatega nähtavaks, hästitoimivaks organisatsiooniks. Oleme püüdnud erialasesse tegevusse kaasa tõmmata võimalikult paljusid valdkonna inimesi ja ettevõtteid,” rääkis nüüd juba endine Eesti Betooniühingu juhatuse esimees Kalle Suitslepp. „Uue esimehe valimine aitab kindlasti kaasa uute ideede kaasamisele, hoiab juhtimise värskena,” lisas ta.

Suitsleppa sõnul on aastatega pandud tugev alus erialase täiendkoolituse süsteemile, s.h.  betoonialaste juhendmaterjalide väljaandmisele.  

Uueks juhatuse esimeheks aga valis Betooniühing AS Peri projektijuhi Tiit Rootsi.

 Lisaks valis Betooniühing valis oma 18. veebruaril toimunud korralisel aastakoosolekul tagasi senise kaheksaliikmelise juhatuse:- Imre Leetma, AS Kunda Nordic Tsement;- Vaido Leosk, AS E-Betoonelement;- Heiki Meos, OÜ EstKONSULT;- Johannes Pello, Tallinna Tehnikaülikool;- Kalev Ramjalg;- Tiit Roots, AS Peri;- Risto Sappinen, AS Merko Ehitus Eesti;- Kalle Suitslepp, AS Betoonimeister.

Rootsi sõnul tuleb jätkata betooni kui olulisima kaasaegse ehitusmaterjali populariseerimist veelgi laiendada selle kasutust.

Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785