22. veebruar 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Betooniühing sai uue juhatuse esimehe

Foto: Peri AS
Eesti Betooniühingu juhatus valis ühingu uueks juhatuse esimeheks Tiit Roots’i, AS Peri projektijuhi. Senine esimees Kalle Suitslepp juhtis Betooniühingut kaks aastat, 2014-2016.

Tiit Roots

Sündinud 29.09.1966. aastal Kundas.Õppinud Kunda I Keskkoolis (1973-84), Tallinna Polütehnilises Instituudis (TTÜ) ehitust (1984-89), Tartu Ülikoolis ajalugu (2004-2009).Töötanud ehitusettevõtetes SRV Eesti Ehitus (1989-93), AS Kembari (1993-97), AS Merko Ehitus (1997-98), AS K&P Ehitus (1999-2010). Alates 2011. aastast töötab AS-is Peri projektijuhina. 

„Eesti Betooniühing on saanud aastatega nähtavaks, hästitoimivaks organisatsiooniks. Oleme püüdnud erialasesse tegevusse kaasa tõmmata võimalikult paljusid valdkonna inimesi ja ettevõtteid,” rääkis nüüd juba endine Eesti Betooniühingu juhatuse esimees Kalle Suitslepp. „Uue esimehe valimine aitab kindlasti kaasa uute ideede kaasamisele, hoiab juhtimise värskena,” lisas ta.

Suitsleppa sõnul on aastatega pandud tugev alus erialase täiendkoolituse süsteemile, s.h.  betoonialaste juhendmaterjalide väljaandmisele.  

Uueks juhatuse esimeheks aga valis Betooniühing AS Peri projektijuhi Tiit Rootsi.

 Lisaks valis Betooniühing valis oma 18. veebruaril toimunud korralisel aastakoosolekul tagasi senise kaheksaliikmelise juhatuse:- Imre Leetma, AS Kunda Nordic Tsement;- Vaido Leosk, AS E-Betoonelement;- Heiki Meos, OÜ EstKONSULT;- Johannes Pello, Tallinna Tehnikaülikool;- Kalev Ramjalg;- Tiit Roots, AS Peri;- Risto Sappinen, AS Merko Ehitus Eesti;- Kalle Suitslepp, AS Betoonimeister.

Rootsi sõnul tuleb jätkata betooni kui olulisima kaasaegse ehitusmaterjali populariseerimist veelgi laiendada selle kasutust.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785