18. veebruar 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Mis peitub välismaa ehitusettevõtete edu taga?

Foto: Pixabay
Eestit tuuakse küll maailmas esile kui innovaatilist riiki, ent paraku jääb see eeskuju vaid pidama IT sektoris. Ehitussektori puhul püüame mõista, mida teevad teised paremini.

Don Ward viib 31. märtsil Tallinnas läbi Ehituse maailmaklassi töötoa: Kuidas lahendada probleeme ja tõsta tootlikkust ehituses?

NB! Töötuba hõlmab sünkroontõlget eesti keelde!  

Töötuba annab 5,8 täiendõppe punkti!

Don Wardi töötuba on valitud üheks viimase aja parimaks nii Inglismaal, Taanis, Rootsis, Norras kui ka Dubais ja Hiinas.

Lisainfo ja registreerimine siit.

On suur väljakutse pääseda väga ligi välismaa ehitusettevõtetele, sest nagu kõigil – on ju alati kiire. Kuid, kas ainult mõne ettevõtte puhul saame pildi sellest, mida teisiti tehakse. On ju palju väärtuslikum see, kui saaksime ühe korraga teada, kuidas terves sektoris asjad käivad. Selleks tuleb aga pöörduda algallikate poole ja otsida üles, kes on see mõjuisik ja suunaja.

Ehitusuudised.ee võttis selle väljakutse vastu ning pöördus Inglismaa ehitussektori strateegia loojate ning eestvedajate poole, kes koolitavad nõustavad ning suunavad mõjuvõimsa saareriigi sektorit. Ja siinkohal me ei räägi ainult suurtest ega väikestest ettevõtetest ja mitte ehitusfirmadest ja tellijatest, vaid kogu sektorist, mis hõlmab kogu selle tarneahelat.

Kutsusime hetkel kõige mõjukaima Inglismaa ehitussektori eestvedaja ja suunaja, Don Wardi, Eestisse, et sarnaselt nii Inglismaa kui teiste Euroopa ja maailma riikidele tuua lähemale tööriistu, kuidas saame muuta edukamaks ka Eesti ehitussektorit. Don võttis rõõmuga väljakutse vastu ning on igati avatud parimaid kogemusi ja õppetunde Eesti ettevõtjatele jagama.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785