15 oktoober 2015
Uudised
Ainult tellijale

TOPi võitja: Kompakne meeskond suurelt mõtlema!

Foto: Andras Kralla

2012. aastal kasvatas KMG Inseneriehituse käivet võrreldes aasta varasemaga ligi 7 korda, 16,6 miljoni euroni ja tuli edetabelis viiendaks. Siis tuli langus, kuid nüüd on nad taas käivet kasvatanud ja infraehituse TOPi liidrid.

„Oleme üllatunud nii kõrge koha üle, kuid ilmselt on siin tegemist metoodilise küsimusega, kus hinnatakse käibe kasvu võrreldes eelneva perioodiga,“ rääkis KMG Inseneriehituse juhatuse liige ja üks omanik Indrek Pappel kaks aastat tagasi. Ta lisas, et tunneb uhkust, et KMG Inseneriehitus on vaatamata käibe kõikumistele suutnud oma tegevusaja jooksul pidevalt kasumit teenida. „Sisuliselt võib öelda, et meie käive peegeldab turu seisu üldiselt. Kui turul läheneb marginaal nullile või alla selle, siis meie käive kukub, sest me ei ole valmis negatiivse marginaaliga töid sisse võtma. Olgu käibe poolest tegemist ükskõik kui olulise tööga.“

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • Ligipääsu ajakirja PDFidele
 • Ajakirja paberväljaande
 • Jaga lugu:
  Seotud lood
  EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

  Ehitusuudised.ee toetajad:

  Eva Kiisler
  Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
  Sandra Malvik
  Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
  Helen Paapsi
  Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785