15. oktoober 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

TOPi võitja: Kompakne meeskond suurelt mõtlema!

Foto: Andras Kralla
2012. aastal kasvatas KMG Inseneriehituse käivet võrreldes aasta varasemaga ligi 7 korda, 16,6 miljoni euroni ja tuli edetabelis viiendaks. Siis tuli langus, kuid nüüd on nad taas käivet kasvatanud ja infraehituse TOPi liidrid.

-Asutatud 2007-Tegeleb ehituse peatöövõtu, projektijuhtimise, PPP-projektide (ehk avaliku- ja erasektori koostööprojektide) elluviimisega insenertehniliste rajatiste vallas-Omanikud: võrdselt Indrek Pappel ja Marek Jassik-Konsoliteeritud ärikasum 1,51 miljonit eurot 2014. aastal,  aasta varem 0,79 milj-Konsolideeritud müügitulu 24,85 miljonit eurot 2014. aastal, aasta varem 9,30 milj-Töötajate arv  12

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785