YIT alustab heategevusega

Eesti juhtiv ehitus- ja kinnisvaraarendusettevõte YIT Ehitus alustab heategevusega, keskendudes neile, kes väärivad oma kodu.

Alates aprillikuust annetab YIT Ehitus iga YIT kodu ostmisel 100 eurot heategevuseks. Abivajaja saab koduostja ise valida: MTÜ Igale Lapsele Pere, mille eesmärk on vanemliku hoolitsuseta jäänud lastele kasuperedes kasvamise tagamine, või Peeteli kiriku sotsiaalkeskus, mis pakub vaesuses elavatele lastele ja noortele toetust hariduse omandamisel. Kolmas toetatav ühing on Varjupaikade MTÜ, mis aitab leida kodututele loomadele uued kodud.

“Valisime heategevusorganisatsioonid, mis tegelevad äärmiselt tänuväärse tööga. YIT müüb südame ja mõistusega ehitatud kodusid ja heategevusega soovime anda oma panuse, et Eesti lastel oleks kodu ja hoolitsev perekond,” ütles YIT juhatuse esimees Margus Põim. “Me peame iseenesest mõistetavaks kodu ja perekonna olemasolu, ent Eestis on üle 6000 vanemliku hoolitsuseta lapse, kes kõik väärivad perekonda,” lisas Põim.

 

YIT Ehitus AS on ehitusettevõte, mis kuulub Soome suurimasse ehitusteenuseid pakkuvasse kontserni YIT. Ettevõtte tegevusvaldkonnad on ehituse peatöövõtt – hoonete ja rajatiste ehitamine – ning elamuarendus. 

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed