17. november 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Puitmajaliit ja -klaster annavad välja teadustöö preemia

Eesti Puitmajaliit (EPML) ja Eesti puitmajaklaster kuulutavad välja tehasemaja valdkonna parima lõputöö konkursi. Edendadamaks tehasemaja tootmist toetavat teadus- ja arendustegevust ja motiveerimaks üliõpilasi tegema sektori arengut toetavat teadustööd antakse välja kolm preemiat väärtusega 700, 400 ja 200 eurot.

Preemiale võivad kandideerida Eesti kõikide kõrgkoolide tudengid, kelle bakalaureuse-, magistri- või rakenduskõrghariduseõppe lõputöö käsitleb kas tehasemaja tootmise, arendamise, turundamise vm seonduva valdkonna aktuaalse probleemi lahendust; või kelle töö annab olulist lisandväärtust Eesti puitmajasektorile.

Rohkem koostööd kõrgkoolidega

See on esimene kord kui tunnustatakse tehasemaja valdkonna arengusse panustavate teadustööde autoreid. Preemiakonkurss on osa  laiahaardelisest koostööprojektist, millega soovitakse edendada puitmajaklastri ning kõrgkoolide vahelist koostööd.

Komisjon, kuhu kuuluvad EPMLi juhatuse poolt määratud isikud, hindab preemiate jagamisel eelkõige töö sidusust puitmajaehituse sektoriga,   uurimusvaldkonna uudsust, teema mõjukust ja  rakenduslikkust ning diplomitöö panust puitehituse sektori arengule kaasaaitamisel.

Tööde esitamise tähtaeg on hiljemalt 30.06.2015. Preemiad antakse üle Eesti puitmajasõprade suvekonverentsil.

Täpsem informatsioon ja kandideerimistingimused http://bit.ly/1xH1Iqj.

Eesti Puitmajaliit on asutatud 17 puitmaju tootva ettevõtte poolt 20. mail 1999.a. Käesoleval hetkel kuulub liitu 40 ettevõtet.  Eesti puitmajaklastri katusorganisatsiooniks ja eestvedajaks on Eesti Puitmajaliit ning klastrisse kuulub käesoleval ajahetkel kokku 34 partnerit, kellest 23 on puitmajatootmisega tegelevad ettevõtjad.

                                                   REGISTREERU JUBA TÄNA

                                                             

                                                              LISAINFO SIIT

Autor: Ehitusuudised.ee toimetus

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785