Nordecon sõlmis 5,5 miljoni eurose lepingu

Nordecon AS ja maanteeamet sõlmisid eile lepingu Tallinna-Paldiski maanteel asuva Keila-Valkse teelõigu rekonstrueerimiseks, kaasa arvatud uute sildade ehitus üle Keila jõe.

Ehituse maksumus on ligikaudu 5,5 miljonit eurot ilma käibemaksuta.

„Nordecon on tänavu suvel aktiivselt tegutsemas Keila ümbruses, kus on veel pooleli paar tee-ehitusobjekti ning peagi hakkab kerkima ka Maxima kaupluse hoone linna sissesõidul. Neile töödele lisandus nüüd ka Keilast mööda viiva Paldiski maantee lõigu remont koos uute sildade ehitusega,“ lausus Nordecon ASi juhatuse liige Avo Ambur.

Amburi sõnul on Tallinna-Paldiski maanteel 24,9-29,5 km asuva Keila-Valkse lõigul tööde teostamise aeg 14 kuud. Paigaldada tuleb ligi 70 000 ruutmeetrit asfaltkatteid, rajada tänase silla asemel kaks uut ja umbes 7000 ruutmeetri ulatuses kergliiklusteed.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed