5. august 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Riigi Kinnisvara otsib Tartusse ehituse projektijuhti

Riigi Kinnisvara AS otsib oma Tartu meeskonda professionaalset ehituse projektijuhti. Konkursil kandideerimise tähtaeg 17. august.

 Riigi Kinnisvara on 2001. aastal loodud Eesti Vabariigile kuuluv 178,1  miljoni euro suuruse aktsiakapitaliga kinnisvaraarenduse ning kinnisvarahalduse ja -hooldusega tegelev ettevõte.Ehitusjuhtimisosakond  otsib oma meeskonda                                                        töökohaga Tartus

                                                                   

                                                      Ehituse projektijuhti

Ehituse projektijuhi põhitööülesanneteks on : 

• omanikujärelvalve, ehitus- ja projekteerimistööde riigihangete korraldamine• omanikujärelvalve, ehitus- ja projekteerimistöödes tellija esindamine• lepinguliste tööde kontroll ja probleemide lahendamine• Eesti Rahva Muuseumi  omanikujärelvalve meeskonna töös osalemine• haldus remonttööde korraldamine• hoonete ülevaatus, remondi kavade ja eelarvete koostamine

Nõudmised kandidaadile:

• ehitusalane kõrgharidus või  ehitusalane kõrgharidus omandamisel• soovitavalt varasem töökogemus sarnasel ametikohal• soovitavalt ehitusjärelevalve teostamise kogemus• kasuks tuleb lepingute sõlmimise ja kinnisvaraarendusega tegelemise kogemus• meeskonnatöö kogemus• infotehnoloogiliste vahendite kasutamise oskus• täpsus ja korrektsus  tööülesannete täitmisel ning väga hea pingetaluvus• väga hea suhtlemis- ja läbirääkimisoskus• eesti keele oskus kõrgtasemel ning vene keele oskus ametialase suhtluse tasemel

Omalt poolt pakume:• motiveerivat ja väljakutseid pakkuvat tööd arenevas ettevõttes

• professionaalset  ja  toetavat meeskonda• kaasaegseid töötingimusi meeldivas töökeskkonnas• võimalusi erialasteks täiendkoolitusteks

Kandidaatidel esitada oma sooviavaldus ja CV tähtajaga 17.august 2014.a.  aadressile Lasnamäe 2, 11412 Tallinn või e-kiri [email protected] “Ehituse projektijuht“.  Kandideerida saab ka läbi CV Online  portaali ning Riigi Kinnisvara AS  kodulehe www.rkas.ee kaudu.

 

Autor: Ehitusuudised.ee toimetus

Ehitusuudised.ee toetajad:
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785