22. mai 2014

Smarteni ligi 7,7 miljonit eurot maksev  logistikakeskus sai nurgakivi

Sel nädalal sai nurgakivi Eventus Ehitus OÜ ja Nordecon Betoon OÜ poolt ehitatav AS-i Smarten Logistics uus logistikakeskus Rae vallas. Ehitustööde kogumaksumust hindab Smarten 7,68 miljoni euro juurde.

ASi Smarten Logistics juhatuse esimees Mait Milleri sõnul on ettevõtte jaoks tegu väga olulise sündmusega, sest logistikafirma ei ehita just tihti omale uut logistikakeskust.

„Uus keskus hakkab teenindama olemasolevaid kliente ning annab meile võimaluse ka kliendibaasi laiendamiseks. Samuti võtame uues hoones kasutusele kaasaegsed, efektiivsed ja energiasäästlikud lahendused, mis võimaldavad Smartenil pakkuda parimaid logistikateenuseid Eestis,“ märkis Miller ja lisas, et logistikakeskuse ehituse ettevalmistus on läinud tõrgeteta ja keskus avatakse tuleva aasta alguses.

Ka Eventus Ehitus OÜ juhatuse liige Lauri Kaska ütles, et tööd on seni laabunud plaanipäraselt. „Lisaks ehitusele on meie rolliks ka rajatava hoone projekteerimine. Seni ongi rõhuasetus olnud hoone kavandamisel, et tagada parim lõpptulemus tellija ootusi ja vajadusi arvestades,“ lisas ta. 

Hoone ehituse ehituse järelevalvet teostab Rapidon OÜ.

“Nurgakivi asetamise ajaks on meie koostöö tellija ja Eventus Ehitus OÜ-ga hästi käima läinud. Ettevalmistustööd mõlema partneriga on sujunud tõrgeteta ning siit on koos hea edasi minna,“ ütles Nordecon Betoon OÜ juhataja Mait Rõõmusaar.

Tallinn-Tartu maantee vahetusse lähedusse, Rae valda Rukki teele rajatava logistikakeskuse projekteerimistööde maht hõlmab ligikaudu 45 000 ruutmeetri suuruse kompleksi kavandamist. Ehitustöid tehakse esimeses etapis umbes 17 000 ruutmeetri suuruse netopinna ulatuses.

Tööde lõpptähtajaks on jaanuar 2015.

Autor: Ehitusuudised.ee toimetus

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688