16. mai 2014
Jaga lugu:

TREV-2 Grupi käive langes, kuid tööde maht kasvas

Eesti juhtiva taristuehituskontserni TREV-2 Grupi käive oli tänavu esimeses kvartalis 6,2 miljonit eurot, kvartali puhaskahjum oli auditeerimata andmetel 1,4 miljonit eurot.

TREV-2 Grupi finantsjuhi Rein Rätsepa sõnul oli kontserni käive mullu sama perioodiga võrreldes 52 protsenti väiksem. “Languse taga on ühelt poolt asjaolu, et võrreldes eelmise aastaga ei kajastu grupi tulemustes enam sügisel müüdud üldehitustööde tütarettevõtte näitajad ning teisalt EL-i eelarveperioodi vahetuse tõttu kahanenud mahud keskkonnaehituses,” lausus Rätsep.

 TREV-2 Grupi finantsjuhi sõnul on grupi põhitegevusalal ehk teedeehitusega seotud tööde maht kasvanud aasta varasemaga võrreldes seitse protsenti. Eelmise aasta esimeses kvartalis teenis grupp 1,1 miljonit eurot kahjumit. “Mittestrateegilistest tegevustest väljumine ja keskendumine teedeehitusele, hooldele ja keskkonnaehitusele on suurendanud tänavu ka kontserni tulemuste sesoonsust,” ütles Rätsep. “Kontserni esimese kvartali käive on planeeritult alla kümnendiku aastakäibest ja tulemused vastavad meie ootustele.” Mullu novembris müüs TREV-2 Grupp üldehitusega tegeleva tütarfirma TREV-2 Ehituse OÜ. Võrreldes aasta varasemaga on kontserni kuuluvate ettevõtete arv alanenud neljateistkümnelt seitsmele.  TREV-2 Grupp on Eestis taristuobjektidele ja rajatistele keskendunudehitusettevõtete kontsern. Grupi ettevõtetes töötab kokku ligi 500 inimest, kontserni eelmise aasta käive oli 103 miljonit eurot ja puhaskasum 4 miljonit eurot. 

Autor: Ehitusuudised.ee toimetus

Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Enimloetud
Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050eva@ehitusuudised.ee
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554sandra.malvik@aripaev.ee
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785helen.paapsi@aripaev.ee