1. aprill 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Harku vallavalitsus otsib planeerimis- ja ehitusosakonna juhatajat

Kandideerimise tähtaeg 10. aprill.

                                                                          HARKU VALLAVALITSUS                                                    kuulutab välja konkursi

                                              

                                    Planeerimis- ja ehitusosakonna juhataja                                                              ametikohale

 

 

 

 

Peamised tööülesanded:

Osakonna töö juhtimine ja planeerimis- ja ehitusosakonna põhimäärusega pandud ülesannete täitmise tagamine.Planeerimis- ja ehitusosakonna tegevusvaldkonnad on:1) ehitusalase tegevuse korraldamine ja arendamine;2) planeerimisalase tegevuse korraldamine;3) vallale kuuluvate uute hoonete projekteerimise ja ehitamise ning olemasolevate hoonete laienduse projekteerimise ja ehitamise korraldamine;4) maade arvestus ja maakorraldus;5) riigi poolt kohalikule omavalitsusele pandud ülesannete täitmine.

Nõudmised sobivale kandidaadile:

• teenistusülesannete täitmiseks piisav haridus ja juhtimiskogemus;• eesti keele oskus kõrgtasemel, inglise ja vene keele oskust suhtlustasandil;• oskus rakendada oma töös tänapäevaseid inimeste juhtimise põhimõtteid ning   meeskonnatööle orienteeritus;• võimekus juhtida korraga mitut protsessi ning kindlustada nende üheaegne toimimine ja tulemuslikkus;• hea suhtlemisoskus kolleegide, huvigruppide, kodanike ja poliitikutega;• suutlikkus juhtida iseennast ja võime töötada suure koormusega ning stabiilselt ka pinge- ja stressiolukorras.

Eelistatud on kandidaadid, kellel on:

• magistrikraad või sellele vastav kvalifikatsioon, soovitavalt haldusjuhtimise või õiguse valdkonnas;

• väga head teadmised avalikust haldusest ja planeerimis- ning ehitusalase tegevuse korraldamise põhimõtetest;• varasem töökogemus osakonna tegevusega seonduvas valdkonnas;• vähemalt 2-aastane organisatsiooni või struktuuriüksuse või erinevate koostööprojektide juhtimise kogemus.

Meie pakume sulle:• mitmekülgseid arengu- ja eneseteostusvõimalusi;

• huvitavat ja vastutusrikast tööd kaasaegses töökeskkonnas;• toredat ja sõbralikku meeskonda.

Sinu motivatsioonikirja, milles analüüsid oma sobivust vastavalt ametikohale esitatavatele nõuetele ja CV-d ootame hiljemalt 10. aprilliks 2014 portaali CV Online vahendusel või personalijuhi Kaile Põldme meiliaadressile [email protected]. Lisainformatsioon telefonil 600 3845 (Kaile Põldme).

 

Autor: Ehitusuudised.ee toimetus

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785