31. detsember 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

CM: Masterbuy.info – energia ostmine gruppidele

Masterbuy.info on uuenduslik vahend era- ja äriklientidele, mis võimaldab neil luua energiaostmise gruppe ja seeläbi optimeerida energiaostmise kulusid.

Energiasektor võitleb raevukalt suurimate ostjate pärast - terasetööstused, kaevandused ja tööstusettevõtted, seetõttu on elektrihinnad seal madalad. Nende sektori ettevõtete puhul ei saa energiasektori elektri pealt palju raha teenida, kuna hinnad on reguleeritud. Energiaettevõtted küsivad oluliselt kõrgemaid tasusid väikestelt ja keskmise suurusega ettevõtetelt, et teha tasa puudujääk.

„Master Buy Project“, mis on kaasrahastatud Euroopa Regionaalarengu Fondi Innovatiivse Majanduse rakenduskavast, avab uue peatüki väikeste ja keskmise suurusega ettevõtete e- äri ajaloos. Masterbuy.info kodulehe kaudu pakub see uuenduslikku vahendit era- ja äriklientidele, võimaldades neil luua energiaostmise gruppe ja seeläbi optimeerida energiaostmise kulusid.

Masterbuy.info pakub suures ulatuses teenuseid, mis toetavad igat pidi ettevõtjat elektri ostmisel. Hinnad on kättesaadavad B, C ja G tariifigruppides nii, et iga klient saaks valida parima variandi vastavalt oma elektri tarbimise profiilile.

Veebileht on kohandatud energia ostuks, loodud on see VKE’de ja eraisikute jaoks.

Selle artikli ilmumist toetas Masterbuy.

 

 

 

Autor: Ehitusuudised.ee toimetus

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785