12. november 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

TREV-2 Grupp müüs tütarettevõtte

Eesti taristuehituse kontsern TREV-2 Grupp sõlmis müügilepingu üldehitusega tegeleva tütarfirma TREV-2 Ehituse OÜ müügiks ettevõtte tegevjuhtkonnale. Uus omanik Paut OÜ.

“Tehing TREV-2 Ehituse OÜ müügiks on osa mullu alustatud kontserni eri ettevõtete konsolideerimisest ja struktuuri korrastamisest,” lausus TREV-2 Grupi juhatuse esimees Erki Mölder. 

“Grupi kevadel kinnitatud tegevusstrateegia näeb ette keskendumise tegevusaladele, milles TREV-2 kontsernil on Eesti konkurentsitihedal turul suurim potentsiaal ja nendeks on insenertehnilised rajatised.”

 Kontsern otsis strateegiast tulenevalt võimalust väljuda üldehitustööde sektorist ning jõudis TREV-2 Ehituse OÜ osaluse müügi osas kokkuleppele juhtkonnapoolse väljaostu ehk management buyout’i tingimustes. “Vastavalt müügilepingule saab TREV-2 Ehituse OÜ omanikuks tegevjuhi Priit Raua ettevõte Paut OÜ,” lausus Mölder. TREV-2 Ehituse OÜ portfellis on äri- ja büroopindade kõrval mitmeid märgilise tähendusega avalikke objekte, nagu näiteks tänavu tellijale üle antud renoveeritud riigigümnaasiumid Haapsalus ja Jõgeval. “Kavatseme ka edaspidi jätkata senisel stabiilse arengu kursil nii avaliku kui erasektori objektidega, kuid kindlasti vaatame lähiaastate perspektiivis ka võimalustele laiendada kinnisvaraarenduste osakaalu,” lausus Raud. Kuni aasta lõpuni ärinime TREV-2 Ehituse OÜ all jätkava 13 töötajaga ettevõtte mullune käive oli üheksa miljonit eurot. Vastavalt osapoolte kokkuleppele on osaluse ostu-müügi tehingu hind konfidentsiaalne. TREV-2 Grupp on Eesti juhtiv taristuobjektidele ja rajatistele keskendunud ehitusettevõtete kontsern, kuhu kuulub kokku kuus ettevõtet. TREV-2 Grupi eelmise aasta konsolideeritud käive oli 87,6 miljonit eurot, grupi ettevõtetes töötab kokku ligi 570 inimest. 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785