8. november 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kinnisvara Guru 2013 on Kredex

Tänasel Kinnisvara konverentsil 2013 autasustati Kredexit Kinnisvara Guru 2013 auhinnaga, auhinna võttis vastu Kredexi juht Andrus Treier.

„Ma ei oleks osanud uneski näha, et mul on au vastu võtta Kinnisvara Guru tiitel,“ ütles Treier.  Ta selgitas, et Kredex loeb end siiski riigi poolt asutatud finantsasutuseks, mille põhikompetents on käendused, laenud ja riskikapital. Küll märkis ta, et teisalt ei ole auhinna saamine ka üllatus, kuna ligi kümne aasta jooksul on toetatud enam kui 4000 korterelamut, kas toetuse, laenu või käendusega, et maja korda teha.

Eesti Kinnisvarafirmade Liidu juht Tõnis Rüütel põhjendas auhinda üle andes, et Kredex on toonud ligi 40 protsendilise säästu ning noortele peredele tuge pakkunud. „Mis peatähtis, Kredex on 40 protsenti kulusid vähendanud, neid nimetatakse kõrvalkuludeks, mina nimetan neid sundkuludeks,“ ütles Rüütel.

Treier märkis, et eelmisel aastal kokkuhoitud energia hulk on võrdne Kuressaare aastase energiatoodangu hulgaga.

Kinnisvara Gurud läbi aegade on olnud:

Kinnisvara Guru 2012 – KOKO arhitektuuribüroo arhitektid Andrus Kõresaar

                                            ja  Raivo KotovKinnisvara Guru 2011 – Riigi Kinnisvara ASKinnisvara Guru 2010 - Ülemiste City ASKinnisvara Guru 2009 – SA Kutsekoda juhatuse liige Maaja-Katrin KeremKinnisvara Guru 2008 – ettevõtja Urmas SõõrumaaKinnisvara Guru 2007 - Tallinna Tehnikaülikooli professor Roode LiiasKinnisvara Guru 2006 – Eesti Kontserdi juht Aivar MäeKinnisvara Guru 2005 – Tallinna Tehnikaülikooli professor Ene KolbreKinnisvara Guru 2004 – Nordea Panga juht Juhani SeilenthalKinnisvara Gurud 2003 – asjaõigusseaduse loojad Priidu Pärna, Rein Tiivel, Villu Kõve ja Anre Zeno

 

Autor: Ehitusuudised.ee toimetus

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785