10. oktoober 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Homme ja ülehomme Tallinnas Sokos Hotel Virus

4. ja 5 detsembril toimub Tallinnas kõigi aegade suurim ja kaalukam ehitussektori konverents, kuhu oleme kokku kutsunud kõik ehitussektoris tegutsevate valdkondade esindajad, et rääkida lähemalt kogu sektori arengust ja võimalustest. Vaata registreerunuid ja pane ka ennast kirja! 

Ehituskonverentsi koostöötpartnerid: 

Eesti Ehitusettevõtjate Liit, Eesti Asfaldiliit, Teedeklaster, Eesti Ehitusmaterjalide Tootjate Liit, Maanteeamet

                                                  REGISTREERU JUBA TÄNA

                                                           LISAINFO SIIT

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785