8. oktoober 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Viimsi kõige inetum hoone tõmmatakse maha

Kui Viimsi keskusesse on viimase seitsme aasta jooksul ehitatud uusi koolimaju, kaubanduskeskusi ja muid avalikke hooneid, on visalt püsinud tehnokeskuse tondloss. Homsest on selle päevad loetud.

Kaluri tee 5 asuva tondilossi lammutamisega vabaneb vald elanikele ja külalistele pinnuks silmas olnud ehitisest. Lammutamise võtsid ette hoone omanik, BREM Kinnisvarahooldus, Viimsi vald ning ettevõtja Toomas Tool, kelle portfelli hoone kuulub.  Lammutustöid teostab OÜ Purustaja.

Valla jaoks on tegemist tähtsa hetkega, kuna avalikust ruumist kaob üks kolemaja skelett ja avaneb Ravi tee ning Sõpruse tee ristmik.

 

Lammutamisele minev Viimsi inetuim hoone, tehnokeskus
Foto: Powerhouse
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785