Autorid: Äripäev, Редакция специальных проектов Äripäev • 1. oktoober 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Trink: iga ettevõte tahab kasvada

Kasvuootus on omane igale firmale ja Merko ei ole erand, kommenteeris Merko Ehitus juhatuse esimees Andres Trink uudist, mille kohaselt nõuavad Balti börsifirmade omanikud ettevõtetelt investeerimist.

„Teiste Balti börsiettevõtete eest ei taha kõneleda. Kui ehk pere- või elustiiliettevõtted välja arvata, on kasvu ootus omane igale ettevõttele ning Merko ei ole selles mõttes erand,“ ütles Trink. „Samas ei ole me müügikäibe kasvu seadnud omaette eesmärgiks, vaid oluline on ka kasumlikkus. Tänavu kevadel vaatasime üle oma pikaajalised finantseesmärgid ja otsustasime tõsta dividendimäära, mis vastaks paremini investorite tootluse ootustele ja oleks võrreldav Põhjamaade ehitus- ja kinnisvarasektori ettevõtetega tänases ärikeskkonnas. Hindame pidevalt olukorda.“

„Usun, et pikas perspektiivis on edukamad need ettevõtted, kes pidevalt otsivad uusi võimalusi ja on valmis oma strateegiat täiendama,“ jätkas ta.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785