Autorid: Äripäev, Редакция специальных проектов Äripäev • 1. oktoober 2013

Trink: iga ettevõte tahab kasvada

Kasvuootus on omane igale firmale ja Merko ei ole erand, kommenteeris Merko Ehitus juhatuse esimees Andres Trink uudist, mille kohaselt nõuavad Balti börsifirmade omanikud ettevõtetelt investeerimist.

„Teiste Balti börsiettevõtete eest ei taha kõneleda. Kui ehk pere- või elustiiliettevõtted välja arvata, on kasvu ootus omane igale ettevõttele ning Merko ei ole selles mõttes erand,“ ütles Trink. „Samas ei ole me müügikäibe kasvu seadnud omaette eesmärgiks, vaid oluline on ka kasumlikkus. Tänavu kevadel vaatasime üle oma pikaajalised finantseesmärgid ja otsustasime tõsta dividendimäära, mis vastaks paremini investorite tootluse ootustele ja oleks võrreldav Põhjamaade ehitus- ja kinnisvarasektori ettevõtetega tänases ärikeskkonnas. Hindame pidevalt olukorda.“

„Usun, et pikas perspektiivis on edukamad need ettevõtted, kes pidevalt otsivad uusi võimalusi ja on valmis oma strateegiat täiendama,“ jätkas ta.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688