30. september 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

NCC Ehitust hakkas juhtima Toomas Alle

NCC Ehituse nõukogu kinnitas alates 1. oktoobrist uueks tegevjuhiks ja juhatuse esimeheks ettevõtte ehitusdirektor Toomas Alle.

Toomas Alle sõnul kavatseb ta suuresti sama meeskonnaga jätkata juba valitud suundadel ettevõtte positsiooni kindlustamist turul. „Ehitusturg on endiselt pidevas muutuses, pakkudes igapäevaselt rohkelt uusi katsumisi ning nagu igale ehitusfirmale, nii ka meile on ning jääb edaspidi võtmesõnaks muutustega kohanemine,“ märkis Alle.

Varasemalt on Toomas Alle töötanud Skanska juhatuse liikmena. Alle töötas Skanskas ja selle eelkäijas Skanska EMV-s kokku kaksteist aastat. NCC ehitusdirektorina alustas Alle möödunud aasta novembris.

NCC on Eestis tegutsenud üle 15 aasta ning ehitanud Ülemiste kaubanduskeskuse, Eesti Kohtuekspertiisi hoone ning üle 1000 korteri Haaberstis Pärnaõuel, Viimsis Tammeõuel, Lasnamäel Vana-Kuulis ning Mustamäel Rabakülas. Käesoleval aastal lõpetab NCC Ülemiste City kahe büroohoone ehituse Tallinnas.

Põhjamaade üks suurim ehitusfirma NCC eraldas 2010. aastal kontsernis ehituse ja elamuarenduse suunad vastavalt NCC Ehituse AS-iks ja NCC Elamuarendus OÜ-ks. 2012. aastal lõi NCC äripindade arendamisele keskenduva tütarettevõtte NCC Property Development OÜ.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785