Toomas Aak asub juhtima Mainor Ülemiste ASi

Alates 1. oktoobrist asub NCC-d juhtinud Toomas Aaki asemele tööle seni ettevõttes ehitusdirektorina töötanud Toomas Alle. Ehitusuudistele antud kommentaaris ütles Aak, et initsiatiiv uut väljakutset vastu võtta tuli temalt endalt.

"Jah, vastab tõele, ega muidu poleks ju pressiteadet välja tulnud," vastab Aak lõbusalt mu küsimusele, kas on tõene, et NCC juht vahetub.

Uurin, kas on saladus, mis saab Aaki uueks väljakutseks. "See pole saladus ja selle kohta peaks ilmuma ka täna pressiteade. Minu uus töökoht saab olema Mainor Ülemiste ASi juhatuse esimehena," räägib Aak.

"Initsiatiiv tuli minu enda poolt ning töösuhte lõpetasime poolte kokkuleppel," ütles Aak.

Aak rääkis, et tema vastutusvaldkonnaks ei saa olema ainult kinnisvara, vaid kogu Mainor Ülemiste arendamine, mille üheks osaks on kindlasti Ülemiste piirkonna edasi arendamine, atraktiivsemaks muutmine, müümine ning nn endise Dvigateli piirkonna avamine linnaruumile.

Ehitusuudised.ee soovib mõlemale mehele uutel ametipostidel edu ja visadust ideede ja eesmärkide elluviimisel.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed