Autorid: Äripäev, Редакция специальных проектов Äripäev • 26. september 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Luman suurendas osalust Nordeconi emaettevõttes

Nordecon AS-i nõukogu esimehe Toomas Lumanile kuuluv äriühing TL Holdinginvesteeringud OÜ omandas täna kõik OÜ Schmidt & Sons omandis olnud Nordic Contractors AS-i aktsiad, teatas Nordecon börsile.

Sellega tõusis Toomas Lumani poolt kontrollitav osalus Nordic Contractors AS-is 70%-ni (varasemalt 55%). Tehing ei suurendanud Nordic Contractors AS-i osalust Nordeconis ja ei oma otsest mõju Nordeconi majandustegevusele ning juhtimisele.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785