Autor: Gerli Ramler, Äripäeva kaasautor • 28. juuni 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

CM: EuroMat võimaldab kiireid lahendusi ajutiste teede ja platside rajamiseks

Ehitusplatsidel, pinnasetöödel ja vabaõhuüritustel on sageli nõutud pinnase kaitsmine kohtades, kuhu samal ajal peab võimaldama juurdepääsu nii inimestele kui ka masinatele.

Eestis on nüüd võimalik ajutiste teede ja platside rajamiseks kasutada kergeid, paindlikke ja vastupidavaid EuroMat pinnasekaitseplaate.

“Kergekaaluline EuroMat on suurepärane lahendus, kui soovitakse rajada teed üle kaitset nõudvate pinnaste, sest olenevalt aluspinnasest suudab see kanda isegi kuni 80tonniseid raskusi,“ räägib Ülar Tooming Eluelement OÜst.

Ta lisab, et uuenduslik tehnoloogia kombineerituna soodsa hinnaga tagab kõrgeimal tasemel tulemuslikkuse igal ajal. „Tänapäeva ajutised juurdepääsude lahendused peavad olema paindlikud ning suutma kohaneda erinevate keskkondadega. Zigma Ground Solutions Ltd loodud ajutised juurdepääsulahendused ja pinnasekaitse tooted vastavad nendele nõuetele ja rohkemgi veel.“

Vaid 35 kg kaaluv plaat ning selle mugavad käepidemeid  teevad ajutise käigutee transpordi ja paigaldamise eriti  käepäraseks ja lihtsaks. Tänu vastupidavale polüetüleen  HDPE materjalile on  EuroMat peaaegu purunematu. Plaadi spetsiaalselt väljatöötatud unikaalne libisemiskindel muster  annab väga hea haakuvuse ning ei lase mustrisse koguneda mudal ja pinnasel.  Unikaalne disain vähendab külglibisemise ohtu ning tagab hea haakuvuse maapinna ja töömasina ratta vahel ning minimaliseerib tööliste libisemisest tingitud vigastuste ohtu.

EuroMat on ilmastiku-, vee- ja kemikaalide kindel ning seda on võimalik kasutada külmakraadidega. „Mattidele on võimalik lisada mattidele ettevõtte logo ja kontaktandmed, kasutades ajutist teed reklaamikandjana,“ lisab Tooming.

Eluelement OÜ pakub pinnasekaitse ja ajutiste juurdepääsuteede lahendusi alates 2012. aastast. Ettevõtte eesmärgiks on pakkuda oma klientidele parim lahendus pinnaste kaitseks või ajutise juurdepääsuteede rajamiseks.

Kiirem ja ohutum tee edasi!

Selle artikli ilmumist toetas Elamuelement OÜ

www.eluelement.ee

 

Ajutised pinnasekaitseplaadid
Foto: Elamuelement OÜ
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785