5. aprill 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Muudatused 1Partner Kommertskinnisvara juhtkonnas

Muudatuse eesmärk tuua ettevõttesse värsket hingamist ja tõsta turuosa suurima mahu ja potentsiaaliga ärikinnisvara valdkonnas. Senine juht keskendub Vene turule.

1Partner Kinnisvara valis uueks juhatuse liikmeks arendusjuhi Sven Olevi ning kommertskinnisvaraga tegelevat tütarettevõtet hakkab juhtima suurosanik Tanel Tarum.

“1Partner grupp on kasvanud 70 töötajani ja mitme uue ärisuuna koordineerimine nõuab omanikelt rohkem tööd kui kunagi varem,” lubas Tarum ettevõtte teise partneri Martin Vahteriga koormust jagada.

“1Partner Kommertskinnisvara senine juht Aivo Hallist jätkab Kommertskinnisvara juhatuse esimehena ning keskendub Vene suunale. Lisaks suurendasime ettevõttes ka soome konsultantide arvu,” lisas Tarum.

Elamispindade vahendamisega tegeleva 1Partner Kinnisvara tegevjuhi ja partnerina jätkab Martin Vahter. 1Partner Kinnisvaraga liitus elamispindade grupi juhina Mihkel Oiderma, kel on kogemus nii kinnisvara- kui koolitusvaldkonnast.

1Partner grupi ettevõtted – 1Partner Kinnisvara, 1Partner Kommertskinnisvara ja 1Partner Ehitus põhiomanikud on Tanel Tarum ja Martin Vahter.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785