19. märts 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pindi ja ERI: tegime kinnisvaraturul ajaloo käiberekordi

Täna teatas Eesti suurimaid kinnisvarabüroosid koondav ettevõte Realia Group, et 2012. aasta tõi kõigi aegade käiberekordi. Gruppi kuuluvad ettevõtted Pindi ja ERI Kinnisvara tegid eelmisel aastal ajaloo suurima, 3,934 mln eurose teenuste käibe.

Pindi Kinnisvara tegevjuht ja Realia Groupi juhatuse liige Rein Pütsepp ütles, et tulemused olid seda märkimisväärsemad, et kinnisvaraturu aktiivsus kasvas mullu vaid 12% võrra. „Oleme uute kliendigruppide hõivamise ja töö tõhustamise tulemusel kasvanud turust kiiremini, mis kinnitab, et meie valitud suund on õige,“ lausus Pütsepp.

Pindi panustas eelmine aasta teenuste arendusele, mis tõi ettevõttele ka aasta Mobiilse Töökeskkonna autasu. Tegemist on veebipõhise tarkvaraga, mis toetab tahvelarvutite kasutust kinnisvara müügitöös.

Püttsepp toob välja ka kõrge soovitusindeksi, kus 80% klientidest hindab ettevõtte tegevust kümnepallisüsteemis hindega „10“. "Grupi müügiportfell on kasvanud ligi 15%-le kõikidest turupakkumistest,“ lisas Pütsepp.

Pindi Kinnisvara/ERI Kinnisvara on Eesti suurim kinnisvarabüroo, millel on 13 kontorit üle Eesti. Võrreldes 2011. aastaga kasvas grupi teenuste käive 19% võrra, 2012. aasta kasumiks kujunes esialgsetel andmetel 327 000 eurot.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785