19. märts 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pütsepp: plaanime käivet edasi kasvatada

Kinnisvaraturul tegutseva ettevõtte Realia Groupi juhatuse liikme Rein Pütseppa sõnul on eelmisel aastal saavutatud käiberekord positiivne. Pütsepa sõnul näitavad praegused märgid käibe kasvuks ka sel aastal.

„Plaanis on käivet edasi kasvatada. Juba esimene kvartal on tõusvas tempos ja ei näe võimalust, et sel aastal oleks käive madalam kui eelmisel aastal,“ ütles Pütsepp ehitusuudistele.

„Prognooside ja plaanide tegemisel oleme hoidnud siiski tagasihoidlikku konservatiivset joont, et mitte lasta turul ennast negatiivselt üllatada. Pigem laseme üllatada positiivselt,“ ütles Pütsepp.

Pütsepa sõnul on ka sel aastal plaanis turule tulla uute tehnoloogiliste lahendustega kinnisvara teenuste valdkonnas, kuid täpsemalt ei soostunud Pütsepp veel uuendusi avama. „Kuulete sellest kindlasti selle aasta jooksul,“ ütles Pütsepp.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785