27. veebruar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lennusadam võitis Aasta Ehitusprojekti tiitli

Projekteerimiskonverentsi IntelProject 2013-l kuulutati välja Aasta Ehitusprojekti tiitel, mille pälvis kümne töö ning kolme nominendi hulgast Tallinna Lennusadam.

Eesti Projektbüroode Liidu poolt antava tiitli auhinna andis üle liidu juhatuse esimees Tõnis Tarbe ning FIDIC organisatsiooni tegevjuht Enrico Vink.

Tarbe rääkis, et auhinnaks valiti Eesti noorte disainitoode, midagi innovatiivset, midagi head.

Tiitli võttis vastu KOKO Arhitektide arhitekt Raivo Kotov, kes rääkis, et lennusadama tegemisel oli oluline meeskonnatöö. „Minu tänud on kogu sellele meeskonnale nii projekteerijatele, ehitajatele, muuseumi inimestele. See sai õnnestuda kuna oli koostöö, innovatiivne lähenemine ja koostöö,” ütles Kotov.

Lennusadam jõudis lisaks Projektbüroode liidu poolt antavale tiitlile ka Singapuri arhitektuurvõistluse nominendi hulka.

Aasta Ehitusprojekti tiitli nominentide hulka kuulus lisaks Lennusadamale Tartu Ülikooli Narva kolledži õppehoone, et ettevõtte KAVAKAVA OÜ poolt ja Kadrioru pargi ajalooliste kanalite taastamine K Projekt AS poolt.

Äripäeva teemaveebi Ehitusuudised.ee korraldatud Projekteerimiskonverentsi IntelProject 2013 konverentsi koostööparteriteks oli Eesti Projektbüroode Liit, Eesti Arhitektide Liit ja Eesti Ehitusinseneride Liit

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785