25. veebruar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Aavik: MTA tegevus mõjutab ehituse palgakasvu

Skanska juht Andres Aaviku uskus, et tänavune palgakasv tuleb ehituses väiksem. Viimaste aastate kiire palgakasvu võib tema hinnangul osaliselt kanda ka maksuameti tubli töö kirja varimajandusega võitlemisel.

"2012 oli nõudlust rohkem aastatagusega võrreldes. Kui me liigume ausama ja läbipaistvama riigi poole ja kui maksuamet jätkab sihikindla tööga ehk siis kui ausalt makstud palga osakaal kasvab, siis võib see ka palgakasvu numbri statistikat mõjutada," märkis Aavik Äripäevale.

Samuti oli oma osa möödunud aastal tema sõnul ka CO2 projekti töödega seoses. "Praegu jääb pigem tööd ikkagi vähemaks, erilisi uusi laineid tulemas ma ei näe," lisas Aavik.

Autor: Ehitusuudised.ee toimetus

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785