28. september 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Teedeehitajad räägivad oma plaanidest

10. oktoobril avaldab Äripäev Teedeehitajate TOP 2011 edetabeli. Samal päeval toimub Äripäeva ja Eesti Asfaldiliidu koostöös konverents „Teede ja infraehituse äriplaan 2013“

Millised on valitsuse ja riigipoolsed plaanid teede ja infrasektoris, räägib Majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Parts. Eesti teede ehituse ja hoolduse suurima tellija, Maanteeametit esindab sel suvel ametisse astunud peadirektor Aivo Adamson, kes räägib ideedest, mida amet plaanib lähemas ja kaugemas tulevikus. Teedeehitajatest räägivad oma plaanidest ning kogu teede- ja infrasektori riskidest ja võimalustest Lemminkäinen Eesti AS juhatuse esimees Sven Pertens, TREV-2 Grupi juhatuse esimees Erki Mölder, Eesti Teed AS juhatuse esimees Olari Karlson. Projekteerimise ning järelevalve plaanidest ning suundadest räägib rahvusvahelise ettevõtte Ramboll Eesti AS juhatuse esimees Peeter Škepast.

Konverentsil on au esitleda ka meie naabrite Soomlaste nägemust teede ja infraehituse arengutes, millest tuleb rääkima Soome üks teedeehituse sektori kõneisikutest Fjäder Group OY juhatuse esimees Per Fjäder.

Konverentsil kuulutame välja ja autasustame eelmise aasta edukamaid teedeehituse ettevõtjaid ning avaldame Äripäeva Teedeehitusfirmade TOP 2011 edetabeli.

Konverentsi lisainfo ning registreerimine konverentsi kodulehelt, telefonil 6670 234 või e-posti aadressil [email protected].

Konverentsi päevakava:

09:45 - 10:45 Registreerimine ja hommikukohv koos värske Äripäevaga

10:45 - 10:55 Konverentsi avamine                         Ehitusuudised.ee projektijuht Sulev Senkel10:55 - 11:25 Konverensi avasõnad                         Majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Parts11:25 - 11:55 Eesti riigimaanteede tulevik                         Maanteeameti peadirektor Aivo Adamson11:55 - 12:25 Teedeehitajate äriplaan 2013                         Lemminkäinen Eesti AS juhatuse esimees Sven Pertens12:25 - 13:25 Lõunapaus13:25 - 13:35 Teedeehitajate TOPi võitjate väljakuulutamine ja autasustamine13:35 - 14:05 Teedeehitajate Äriplaan 2013                         TREV-2 juhatuse esimees Erki Mölder14:05 - 14:35 Teedeehitaja äriplaan 2013                         Eesti Teed AS juhatuse esimees Olari Karlson14:35 - 15:05 Soome teede ja infraehitajate äriplaan 2013                         Fjäder Group OY juhatuse esimees Per Fjäder                         (ettekanne inglise keeles)15:05 - 15:35 Teede järelvalve 2013                         Ramboll Eesti AS juhatuse esimees Peeter Škepast15:35 - 16:05 Arutlusring: Milleks valmistuda teede-ehitussektoris16:05 - 16:15 Konverentsi kokkuvõte

Konverentsi toetab:

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785