21. august 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vaata: mõisad investeeringuteks avatud

AS Hoolekandeteenused on välja kuulutanud kirjaliku enampakkumise viiele Eestimaa mõisale, mis on varasemalt tegutsenud hooldekodudena.

„Seoses erihooldekodude reorganiseerimisega müüb AS Hoolekandeteenused avalikul kirjalikul enampakkumisel Aavere, Mõisamaa, Ravila , Kernu ja Udriku hooldekodude kinnisvara ning Sõmera klubihoone Saaremaal,“ teatab AS Hoolekandeteenused oma kodulehel.

Kõige kallima alghinnaga on pakkumisel Harjumaal asuv Kernu mõis, mille alghinnaks on 305 000 eurot. 21,9 ha suurusel kinnistul asuva objekti juurde kuuluvad veel päevakeskus, 5 elamut, küün, laut, kasvuhoone, kuurid, garaaž-töökoda ja pumbamaja. Kõige madalama alghinnaga 20 000 eurot on enampakkumisel Sõmera klubihoone Saaremaal.

Kirjalik enampakkumine lõpeb 31. augustil

Sõmera klubihoone
Foto: AS Hoolekandeteenused
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785