29. juuni 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

TREV-2 suurendas aktsiakapitali 4,2 miljoni võrra

Tänasel TREV-2 Grupi aktsionäride üldkoosolekul kinnitasid aktsionärid aktsiaemissiooni, mille tagavad ettevõtte suuraktsionärid BaltCap ja East Capital

Aktsiaemissiooni tulemusena kaasab grupp täiendavat omakapitali 4,2 miljoni euro ulatuses.

Ettevõtte nõukogusse valiti uute liikmetena Kristjan Kalda, Martin Kõdar, Arvo Hallik ja Gert Tiivas. Nõukogus ei jätka enam Peeter Vilipuu ja Lembit Makstin.

„Kuigi 2011.a. majandustulemused ei olnud rahuldavad, vaatame tulevikku optimismiga. Ettevõttel on tugevad omanikud, kes on valmis panustama ettevõtte arengusse. Nõukogus ja juhtkonnas on lõpule jõudmas põlvkondade vahetus, mis annab TREV-2 Grupile uut energiat, et maksimaalselt ära kasutada turu võimalusi. 2011.a. laiendasime tegevust keskkonnaehituse valdkonnas, mida peame perspektiivikaks ka lähiaastatel,“ ütles TREV-2 Grupi nõukogu esimees Kristjan Kalda.

2011. aastal kasvas TREV-2 Grupi käive 32% ehk 68,2 miljoni euroni, kahjum oli 8,3 miljonit eurot. Ligi 5 miljonit eurot kahjumist tuli varade allahindlusest. Ettevõtte vähendas oluliselt püsikulusid ja finantskohustusi.

AS TREV-2 Grupp on Eesti juhtiv ehitusettevõte, kes tegutseb teedeehituse, keskkonnaehituse ja üldehituse turul.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785