22. mai 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ehitusklubi: Kuidas ehitada tarka maja?

Maikuu viimases ehitusklubis “Kuidas ehitada tarka maja?” tutvustab Rakvere Targa Maja kompetentsikeskus juhtivate ekspertidega uusimaid lahendusi, uuringuid ning tulevikuplaane säästlikuma maja ning elukeskkonna ehitamiseks.

Aeg: 29. mai, kell 13.30 – 16.30

Koht: Rakvere Targa Maja Kompetentsikeskus, Pikk 40, Rakvere

Kes esinevad?Rakvere linnapea j aSA Virumaa kompetentsikeskuse nõukogu esimees tutvustab, miks on keskus ellu kutsutud ja mida on sellega saavutanud Rakvere linn. Targa maja tegemiste hetketulemustest, tulevikuvõimalustest ning –plaanidest räägib keskuse juhatuse liige Kalle Karron. Targa maja kõige uuemaid lahendusi tutvustab Yoga Systems OÜ juhatuse liige Raivo Raestik. Targa maja testkeskkonnast ja BIM projekteerimisest räägib täpsemalt keskuse testkeskkonna luumise tegevussuuna juht Raul Järg ning ettevõtete võimalustest ja tooteaerndusest saab sõna ekspertiiside suuna juht Rene reisner.

Miks osaleda?Oodatud on kõik arhitektid, projekteerijad, ehitusettevõtete juhid, ehitusjuhid, objektijuhid, arendajad, kinnisvara haldajad ning rekonstrueerimistöödega tegelevad ettevõtted.

Targa Maja kompetentsikeskuse külastus on hea võimlaus saada teada uuematest lahendustest, mida on võimalik rakendada nii üksikelamute, korterelamute kui ka elamispiirkondade säästlikke lahendusi. Targa maja ehitusklubi toob kokku selle ala parimad ning juhtivamad eksperdid, kellelt on võimalik ise uusimatest lahendustest täpsemalt küsida. Kellele on klubi mõeldud?

Päevakava:

13.30 - 14.00 Saabumine ja registreerimine Päeva avasõnad, Rakvere linnapea ja  SA Virumaa kompetentsikeskuse nõukogu esimees  Rakvere Targa Maja Kompetentsikeskuse kontseptsioon, hetkeseis ja tulevikuplaanidKalle Karron, SA Virumaa kompetentsikeskus juhatuse liige, OÜ Yoga Systems, juhatuse liige KohvipausRaul Järg, Targa Maja arendustegevuse unikaalse testkeskkonna loomise tegevussuuna juht Kuidas saab keskus olla kasulik ettevõtjatele? Keskuse rakendusuuringud ja tugi tootearenduses. , Targa Maja uuringute, ekspertiiside tegevussuuna juht :

14.00 - 14.05

14.05 - 14.20 Tark Maja - miks Rakveres?Andres Jaadla

14.20-14.40

14.40 - 15.10 Milline on tark maja?Raivo Raestik

15.15 - 15.30

15.30 - 16.00 Testkeskkonna rajamine Targas Majas, projekteerimine BIMis

16.00-16.20

Rene Reisner

16.20 - 16.30 Päeva kokkuvõte ja lõpetamine

Klubi hind registreerimisel kuni 28. maini 59.- eurot (+km) või telefonil +372 5214 429

(Osalejate arv on piiratud)

 Registreerida on võimalik e-posti aadressil [email protected]

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785