22. mai 2012
Jaga lugu:

Ehitusklubi: Kuidas ehitada tarka maja?

Maikuu viimases ehitusklubis “Kuidas ehitada tarka maja?” tutvustab Rakvere Targa Maja kompetentsikeskus juhtivate ekspertidega uusimaid lahendusi, uuringuid ning tulevikuplaane säästlikuma maja ning elukeskkonna ehitamiseks.

Aeg: 29. mai, kell 13.30 – 16.30

Koht: Rakvere Targa Maja Kompetentsikeskus, Pikk 40, Rakvere

Kes esinevad?Rakvere linnapea j aSA Virumaa kompetentsikeskuse nõukogu esimees tutvustab, miks on keskus ellu kutsutud ja mida on sellega saavutanud Rakvere linn. Targa maja tegemiste hetketulemustest, tulevikuvõimalustest ning –plaanidest räägib keskuse juhatuse liige Kalle Karron. Targa maja kõige uuemaid lahendusi tutvustab Yoga Systems OÜ juhatuse liige Raivo Raestik. Targa maja testkeskkonnast ja BIM projekteerimisest räägib täpsemalt keskuse testkeskkonna luumise tegevussuuna juht Raul Järg ning ettevõtete võimalustest ja tooteaerndusest saab sõna ekspertiiside suuna juht Rene reisner.

Miks osaleda?Oodatud on kõik arhitektid, projekteerijad, ehitusettevõtete juhid, ehitusjuhid, objektijuhid, arendajad, kinnisvara haldajad ning rekonstrueerimistöödega tegelevad ettevõtted.

Targa Maja kompetentsikeskuse külastus on hea võimlaus saada teada uuematest lahendustest, mida on võimalik rakendada nii üksikelamute, korterelamute kui ka elamispiirkondade säästlikke lahendusi. Targa maja ehitusklubi toob kokku selle ala parimad ning juhtivamad eksperdid, kellelt on võimalik ise uusimatest lahendustest täpsemalt küsida. Kellele on klubi mõeldud?

Päevakava:

13.30 - 14.00 Saabumine ja registreerimine Päeva avasõnad, Rakvere linnapea ja  SA Virumaa kompetentsikeskuse nõukogu esimees  Rakvere Targa Maja Kompetentsikeskuse kontseptsioon, hetkeseis ja tulevikuplaanidKalle Karron, SA Virumaa kompetentsikeskus juhatuse liige, OÜ Yoga Systems, juhatuse liige KohvipausRaul Järg, Targa Maja arendustegevuse unikaalse testkeskkonna loomise tegevussuuna juht Kuidas saab keskus olla kasulik ettevõtjatele? Keskuse rakendusuuringud ja tugi tootearenduses. , Targa Maja uuringute, ekspertiiside tegevussuuna juht :

14.00 - 14.05

14.05 - 14.20 Tark Maja - miks Rakveres?Andres Jaadla

14.20-14.40

14.40 - 15.10 Milline on tark maja?Raivo Raestik

15.15 - 15.30

15.30 - 16.00 Testkeskkonna rajamine Targas Majas, projekteerimine BIMis

16.00-16.20

Rene Reisner

16.20 - 16.30 Päeva kokkuvõte ja lõpetamine

Klubi hind registreerimisel kuni 28. maini 59.- eurot (+km) või telefonil +372 5214 429

(Osalejate arv on piiratud)

 Registreerida on võimalik e-posti aadressil sulev.senkel@aripaev.ee

Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Enimloetud
Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050eva@ehitusuudised.ee
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554sandra.malvik@aripaev.ee
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785helen.paapsi@aripaev.ee