30. märts 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Konkurss: Aasta katus 2011

Eesti Katuse- ja Fassaadimeistrite Liit kuulutab välja Aasta katuse konkursi. Parimad katused valitakse välja neljas kategoorias: kivi-, metall-, lame- ja rahvuslikud katused.

Katuseliidu aseesimehe Erki Loigomi sõnul on konkursi peamine vaatenurk töömeeste oskustel, aga sellisel konkursil ei saa mööda vaadata ka arhitektuursest lahendusest, sest innovaatilisi lahendusi Eestis just ülearu ei kohta.

Parima katuse valimisel arvestatakse selle visuaalne külge, arhitektuursed lahendust, uuenduslikkust, funktsionaalsust, töökvaliteeti, sõlmede korrektset lahendust ja tehnilisi kriteeriumeid.

Katuseliit kuulutab võitja välja tänavusel ehitusmessil 12. aprillil.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785