8. märts 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Linnahalli investeerimise põhilepingu saatus selgub aprillis

USA suurärimees tutvustas Tallinna linnapeale linnahalli investeeringute tagamise plaane.

Ronald S. Lauder tutvustas 8. märtsil Tallinna linnapeale Edgar Savisaarele samme, mis on investorite poolt vahepeal astutud Tallinna linnahalli renoveerimise tagamiseks. Kokku on lepitud tulevase operaatoriga ja selgunud on investeeringute jaotus 200 miljoni dollari ulatuses Lauderi ja valitsusagentuuri OPIC vahel, seisab linnavalitsuse teates.

Investeeringu põhilepingu sõlmimist plaanitakse aprilli lõppu, kui on lahendatud veel viimased omavahelised vaidlusküsimused ning potentsiaalsed operaatorid on ehitise üle vaadanud.

Investeeringuid plaanib Tallinn Entertainment LCC, millest kolmandik kuulub Ronald S. Lauderi omanduses olevale RSL Capitalile ja ülejäänu investeerimisühingule GF Capital Management & Advisors.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785