9. veebruar 2012

Rõivas: palusin RKASi juhil taas kandideerida

Riigi Kinnisvara nõukogu esimehe Taavi Rõivase hinnangul on uut juhti otsiva RKASi nii praegune juhatuse esimees Jaak Saarniit kui ka finantsdirektor Piia Kallas tugevad kandidaadid jätkama.

"Jaak Saarniit on avaldanud soovi juhatuse esimehe kohal jätkata. Nõukogu esimehena olen ka palunud tal uuesti kandideerida,“ ütles Rõivas.

Rõivas hindab praeguse juhatuse ja kogu RKASe tulemusi väga headeks. „Riigi Kinnisvara põhiolemus on pakkuda parimat võimalikku kinnisvara arendamise ja hooldamise teenust, millega on Riigi Kinnisvara toime tulnud. On märgata klientide arvu kasvu, eriti riigi sektori asutuste näol,“ kommenteerib Rõivas.

Riigi Kinnisvara AS-i juhatuse esimehe Jaak Saarniidu tähtajaline leping lõpeb 30. aprillil 2012 ning sellega seoses on välja kuulutatud konkurss juhatuse esimehe kohale. Lisaks on välja kuulutatud konkurss juhatuse liikme, finantsdirektori ametikohale.

Riigi Kinnisvara AS nõukogu esimees Taavi Rõivas kommenteeris, sel korral langesid mõlemate juhatusse kuuluva inimese lepingulised tähtajad samale ajale ning seetõttu on konkurss kuulutatud välja mõlemale ametikohale.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688