9. veebruar 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rõivas: palusin RKASi juhil taas kandideerida

Riigi Kinnisvara nõukogu esimehe Taavi Rõivase hinnangul on uut juhti otsiva RKASi nii praegune juhatuse esimees Jaak Saarniit kui ka finantsdirektor Piia Kallas tugevad kandidaadid jätkama.

"Jaak Saarniit on avaldanud soovi juhatuse esimehe kohal jätkata. Nõukogu esimehena olen ka palunud tal uuesti kandideerida,“ ütles Rõivas.

Rõivas hindab praeguse juhatuse ja kogu RKASe tulemusi väga headeks. „Riigi Kinnisvara põhiolemus on pakkuda parimat võimalikku kinnisvara arendamise ja hooldamise teenust, millega on Riigi Kinnisvara toime tulnud. On märgata klientide arvu kasvu, eriti riigi sektori asutuste näol,“ kommenteerib Rõivas.

Riigi Kinnisvara AS-i juhatuse esimehe Jaak Saarniidu tähtajaline leping lõpeb 30. aprillil 2012 ning sellega seoses on välja kuulutatud konkurss juhatuse esimehe kohale. Lisaks on välja kuulutatud konkurss juhatuse liikme, finantsdirektori ametikohale.

Riigi Kinnisvara AS nõukogu esimees Taavi Rõivas kommenteeris, sel korral langesid mõlemate juhatusse kuuluva inimese lepingulised tähtajad samale ajale ning seetõttu on konkurss kuulutatud välja mõlemale ametikohale.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785