3. jaanuar 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Merko sai uue juhi

AS Merko Ehituses toimusid alanud aastaga struktuurilised muudatused, mille tulemusena on firma uus juhatuse esimees Andres Trink.

AS Merko Ehituse juhatuse esimees on alates 1. jaanuarist 2012 Andres Trink. AS Merko Ehituse juhatuses jätkavad Viktor Mõisja ja Alar Lagus. Ettevõtte nõukogus muudatusi ei toimunud.

AS Merko Ehituse endine juhatuse esimees Tiit Roben siirdub juhtima vastloodud äriühingut AS Merko Ehitus Eesti. Uue äriühingu juhatusse kuuluvad veel Jaan Mäe, Andres Agukas, Alar Lagus ja Veljo Viitmann. Ettevõtte nõukogusse kuuluvad Andres Trink, Tõnu Toomik, Teet Rooplau ja Taavi Ojala.

2. detsembril 2011 otsustas AS Merko Ehitus muuta grupi juhtimisstruktuuri. Selle tulemusena loodi uus äriühing AS Merko Ehitus Eesti, kuhu koondatakse kogu Eestis toimuv ehitustegevus. AS Merko Ehitus jätkab edasi valdusettevõttena, kes iseseisvalt tootmistegevusega ei tegele. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785