2. jaanuar 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Merko koondab töö Eestis ühte üksusse

Merko koondab kontserni kogu ehitustegevuse Eestis 1. jaanuarist üle ASi Merko Ehitus Eesti.

Pärast muudatuste lõpuleviimist tegutseb AS Merko Ehitus valdusettevõttena, millele kuuluvad 100%-lised osalused ehitusettevõtetes AS Merko Ehitus Eesti, SIA Merks ja UAB Merko Statyba, samuti ka kontserni kinnisvaraarenduse äriüksus koos kinnisvara omavate äriühingutega (OÜ Woody, OÜ Constancia ja OÜ Metsailu).

AS-i Merko Ehitus juhatuse esimees on tänavu 1. jaanuarist Andres Trink. AS Merko Ehitus juhatuse liikmetena jätkavad Viktor Mõisja ja Alar Lagus. Ettevõtte nõukogu jätkab samas kooseisus, nõukogu esimees Toomas Annus ja liikmed Tõnu Toomik, Teet Roopalu, Indrek Neivelt ja Olari Taal.

ASi Merko Ehitus Eesti juhatuse esimees on alates 1. jaanuarist 2012 Tiit Roben. AS Merko Ehitus senised juhatuse liikmed Jaan Mäe, Andres Agukas, Alar Lagus ja Veljo Viitmann on alates 1. jaanuarist 2012 AS-i Merko Ehitus Eesti juhatuse liikmed. AS Merko Ehitus Eesti nõukogu liikmed on alates 1. jaanuarist 2012 Andres Trink, Tõnu Toomik, Teet Roopalu ja Taavi Ojala.

Tegemist on noteeritud ettevõtte sisemise struktuurimuudatusega ning sellega ei kaasne muutusi börsiettevõtte varade väärtuses ega aktsionäride ringis.

Tehingu tehniline lõpuleviimine on kavas läbi viia järk-järgult 2012. aasta I poolaasta jooksul.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785