Autor: Mariliis Pinn • 21. oktoober 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

YIT: hinna dikteerivad alltöövõtjad ja materjalitarnijad

Peatöövõtja YIT Ehitus ei puutu ehitajate palga teemaga otseselt kokku.  “Me ei ole kursis tööjõu ja palga tasakaalu probleemidega allhankijate juures,” selgitas AS YIT Ehitus juhatuse esimees Margus Põim.

“Ehituse hinda tõstavad ehitusmaterjalide, tootmis- ja tööjõu hinnad. Kuna meie hind koosneb alltöövõtufirmade ja ehitusmaterjalide tarnijate pakutud hindadest, siis dikteerivad nemad turul toimuva,” möönis Põim.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785