13. oktoober 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

TOP: Saare edukaim tuli miljoni-kahjumist välja

Saaremaa edukaim ehitusvaldkonna firma on tänavu AS EBC Ehitus, kes Saaremaa ettevõtjate topis saavutas 10. koha ning jõudis maakonna kasumikasvatajate edetabelis 2. positsioonile.

1993. aastal asutatud EBC Ehitus lõpetas eelmise aasta 3,3 miljoni suuruse käibe juures ligi 300 000 eurose kasumiga. Aasta varem oli ehitusfirma ligi miljoni euroga kahjumis.

Majandusaasta aruandes märgib EBC Ehitus, et konkurentsi vähenemine ehitussektoris on võimaldanud kliente valida ning teha koostööd vaid maksujõuliste klientidega: „Oleme vähendanud riigihangetel osalemist, kuna seal esinetakse tänaseni veel alapakkumistega.“

Ehitusfirma suuremateks objektideks olid mullu Kuressaare Muusikakooli

rekonstrueerimine, Veere külmhoone ehitus, Liiklusregistri Kuressaare büroo rekonstrueerimine, restaureerimistööd Kuressaare lossis. Ehitustööd toimusid valdavalt peatöövõtu meetodil, alltöövõttu teistele ehitusettevõtetele tehti fassaadide soojustamise ja viimistlustööde alal.

Saaremaa  ehitusvaldkonna ettevõtted piirkonna edetabelis

2009. aasta majandustulemuste põhjal 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785