14. oktoober 2011

TOP: Hiiumaa edukad ehitajad

Hiiumaa ettevõtjate paremikku jõudis tänavu 9 ehitusettevõtet. Neist parima koha sai Äripäeva topis I V Elektritööd OÜ. Mullune topivõitja, Nordeconile kuuluv Hiiu Teed OÜ pidi tänavu leppima 34. kohaga.

Elektriinstallatsiooni ja –projekteerimisega tegeleva I V Elektritööd OÜ eelmise aasta suuremateks tellijateks olid teiste hulgas Rand ja Tuulberg AS, Kaitsevägi, A-Selber AS ja Hiiu Teed OÜ. Kasum oli aga otseselt seotud põhivara müügiga – Tallinna kontor müüdi poole miljoni krooniga.

Hiiumaa  ehitusettevõtted piirkonna edetabelis

2010. aasta majandustulemuste põhjal

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688