10. oktoober 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Mustamäel valmib 1300 ruutmeetrine siseturg

Oktoobri lõpus valmib Mustamäel Sütiste kaubanduskeskuses Eesti üks suuremaid, ligi 1300-ruutmeetrine siseturg.

Turu haldaja, Tore Kaubandus OÜ juhataja Peeter Tolmanni kinnitusel käivad Sütiste keskuses praegu ehitustööd, mille tulemusena kohandatakse hoone keldri- ja esimene korrus 60 000 euro eest turunõuetele vastavaks.

Kaubanduskeskuse omaniku, investeerimisfirma Brave Capital juhatuse liikme Veljo Kuuse sõnul on populaarsel keskusel oktoobrist uus ja sõbralikum kontseptsioon ning lihtsam nimi – Centrumi asemel Mustamäe Kodukeskus.

“Sõlmisime turuga lepingu viieks aastaks ja kui inimestele meeldib siin käia, siis kindlasti jätkame ka edaspidi,” ütles Kuusk ja lisas, et mõned keskuse praegused rentnikud saavad uued ruumid ning kõik jäävad majja edasi tegutsema, sealhulgas ka väga populaarne Humana esindus.

30 müügipunktiga siseturg, kus peamiselt hakkavad kauplema talupidajad ja kohalikud tootjad, avatakse 21. oktoobril.

Kokku on aadressil Sütiste tee 30 asuvas kaubanduskeskuses 4176 ruutmeetrit netopinda, millest uus siseturg moodustab 1271 ruutmeetrit.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785