28. september 2011

Planeerimisameti juhiks Anu Hallik      

Tallinna Linnaplaneerimise Ameti (TLPA) juhataja ametikohale asub alates 3. oktoobrist Anu Hallik.

Linnavalitsus määras uue juhataja ametipalgaks 2359 eurot kuus ning kehtest ühekuulise katseaja, teatas Raepress.

Hallik on alates 2009. aastast Tallinna Linnavolikogu liige ja linnamajanduskomisjoni esimees. Komisjoni üks põhiline tööülesanne on planeeringute menetlemine. Seoses TLPA juhataja ametikohale nimetamisega lõpevad tema Tallinna Linnavolikogu liikme volitused enne tähtaega.

Hallik on lõpetanud Concordia Rahvusvahelise Ülikooli avalike suhete ja teabekorralduse erialal ning jätkab õpinguid Estonian Business Schoolis. Ta on töötanud Majandus- ja Kommunikatsiooniministeeriumi avalike suhete osakonna juhatajana ja BLRT Grupi kommunikatsioonidirektorina.

TLPA endine juht Toomas Õispuu vabastati ametist 4. augustil seoses vandeadvokaat Viktor Kaasikult pistisevõtmise süüdistusega. Pärast Õispuu ametist vabastamist kuni Halliku tööle asumiseni täidab linnaplaneerimise ameti juhi kohuseid Endrik Mänd.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688