30. august 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pankrotistus Water Ser Ehitusjuhtimine

Harju Maakohus kuulutas välja OÜ Water Ser Ehitusjuhtimine pankroti ja nimetas ettevõtte pankrotihalduriks Oliver Ennoki. Võlausaldajate esimene üldkoosolek toimub 14. septembril.

Võlausaldajate esimese üldkoosolek toimub 14. septembril Harju Maakohtus. OÜ Water Ser Ehitusjuhtimine juhatuse liige Andres Pürg on kohustatud kohtus vandega kinnitama vara ja võlgade nimekirja õigsust enne esimest võlausaldajate üldkoosolekut. Hiljemalt 1. septembriks on Pürt kohustatud pankrotihaldurile üle andma ettevõtte vara ja raamatupidamisdokumentatsiooni.

Võlausaldajad on kohustatud hiljemalt kahe kuu jooksul pankrotiteate ilmumise päevast arvates teatama haldurile kõigist oma enne pankroti väljakuulutamist tekkinud nõuetest võlgniku vastu. Pankrotivõlgnikule võlgnetavate kohustuste täitmist võib pärast pankroti väljakuulutamist vastu võtta üksnes pankrotihaldur.

OÜ Water Ser omanikfirmaks on OÜ Water Ser Group. Juunis kuulutati välja gruppi kuulunud AS Water Ser pankrot ning Water Ser Lõuna-Eesti pankrot. Toona rääkis Water Ser Group OÜ juhatuse liige  Andres Pürg Äripäevale, et tema plaanid on seotud sellega, et võimalikult palju Water Ser Groupi kuuluvaid ettevõtteid suudaks oma tegevust jätkata.

"Pooleliolevate projektide maht on üle 10 miljoni euro. Juhul, kui mõne WSG ettevõtte pankrot peaks välja kuulutatama ja juhul, kui lepingu osapooleks töövõtja poolt pole rohkem ettevõtteid, siis neid töid ei ole võimalik lõpetada,” lausus Pürg juunis.

Tänase seisuga on OÜ Water Ser Ehitusjuhtimine maksuvõlg 59 169 eurot. 

 

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785