21. juuni 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Water Seri pankrot kuulutati välja

Harju Maakohus kuulutas täna välja ASi Water Ser pankroti ning nimetas Water Seri pankrotihalduriteks Heikki Ojamaa Maria Mägi advokaadibüroost ja Kalle Mõtsniku.

Võlausaldajate esimene üldkoosolek toimub 3. augustil Harju Maakohtus. AS-i Water Ser juhatuse liige Andres Pürgi on kohustatud kohtus vandega kinnitama vara ja võlgade nimekirja õigsust enne esimest võlausaldajate üldkoosolekut. Hiljemalt 4. juuliks on Pürg kohustatud pankrotihalduritele üle andma ettevõtte vara ja raamatupidamisdokumentatsiooni.

Kui Andres Pürg vannet andma ei ilmu, on kohtul õigus trahvida, kohaldada sundtoomist või määrata arest kuni 3 kuud.

Maksu- ja tolliameti andmetel on Water Seril tänase seisuga 23 336 euro suurune maksuvõlg.

Võlausaldajad on kohustatud hiljemalt kahe kuu jooksul teatama haldurile kõigist oma enne pankroti väljakuulutamist tekkinud nõuetest võlgniku vastu, sõltumata nende tekkimise alusest ja nõude tähtajast.

Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785